RopeMarks workshop zaterdag 31 maart 2012

Posted on January 19 2012 by Bob

(this workshop will be in Dutch only)

We gaan weer een workshop geven; het gaat om een zogenaamde level 1 workshop waar we je de basis technieken van Japanse bondage (ook bekend als shibari of kinbaku) leren.

Datum : zaterdag 31 maart 2012
Tijd : 18:00 - 22:00 uur
Plaats : Amsterdam centrum
Prijs : EUR 110,- per stel

Het is de bedoeling dat je actief meedoet daarom is de workshop ook alleen voor (gelegenheids)stellen. Bob doet iets voor op zijn model en de rest doet het na op zijn/haar partner. Bob loopt dan rond om tips en adviezen te geven en vragen te beantwoorden. Verder vertellen we ook over de geschiedenis van Japanse bondage.

Het bedrag voor deze workshop is inclusief de vier uur durende workshop, gratis toegang voor een maand tot onze online workshop RopeMarks Artistic Rope Exchange (R.A.R.E.), certificaat van deelname en hapjes en drankjes.

Geef je op door ons zo spoedig mogelijk een mail te sturen, dan sturen wij je de verdere details. Vol is vol!

Stuur een mail naar workshop@ropemarks.com of
registreer jezelf hier http://www.ropemarks.com/workshops/public/register/

De personen die gebonden worden hoeven niet bloot (mag wel), de bondages kunnen ook gewoon over kleren heen om te oefenen. Zorg wel dat je dan wat makkelijks aan hebt, jurkje of broek, beetje strak truitje of t-shirt. Ondergoed mag natuurlijk ook. Er is geen dresscode, de meeste mensen komen in hun "gewone" kleren. Het is puur leren bonderen, dus geen spel spelen en geen seks. Het is gewoon een gezellige middag waar we bezig zijn met touw, ieder op zijn eigen partner.

Tot snel.
Bob

No comments on “RopeMarks workshop zaterdag 31 maart 2012”

Post a Comment

Comment moderation is enabled on this site. This means that your comment will not be visible until it has been approved by an editor.